FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 21.9.2021

Ennakko: KTP-FC Lahti

Ennakko: KTP-FC Lahti

Kuva: Mikko M?kel?

KTP is?nn?i keskiviikkona FC Lahtea. Ottelussa on isot panokset molemmille joukkueilla.

Sarjassa viimeisen? oleva KTP on voittanut t?ll? kaudella vasta yhden ottelun. Kotkalaiset ovat h?vinneet seitsem?n edellist? otteluaan. Edellisell? kierroksella KTP kohtasi kotonaan Kuopion Palloseuran. KuPS meni johtoon ottelun alussa, mutta KTP onnistui tasoittamaan Rico Finn?sin osumalla. KuPS iski voittomaalin aiheuttaen kotkalaisille j?lleen tappion.

KTP on vaihtanut t?ll? kaudella valmentajaa jo kahdesti. Nyt kotkalaisten vetovastuu on Teemu Kankkusella. KTP:n asema sarjan h?nnill? on siis tukala, mutta viel?h?n on jaossa jopa 21 pistett? ja ero Hakaan seitsem?n. Tosin Hakalla on ottelu v?hemm?n pelattuna.

KTP:n viime ottelussa KuPSia vastaan n?kyi muutoksia; peli oli rohkeampaa eik? niin usein haettu vauhtia omalta maalilta. Viime peliss? KTP:n puolustuslinjassa aloittivat Matias Paavola, Michael Ogungbaro ja Muhamadou Sissoko sek? laidoilla Rico Finn?s ja Matias Lindfors. Viisikko onnistui teht?v?ss??n melko hyvin.

Kankkunen l?htee keskiviikon peliin luottavaisin mielin.

– Kaikki pelaajat ovat k?ytett?viss? ja kaikilla on varmasti halua tasonnostoon. Tavoitteena on pelata yhten?isesti, kurinalaisesti puolustaen mutta samalla menn? suoraviivaisesti eteenp?in kohti Lahden maalia, Kankkunen toteaa KTP:n sivuilla.

FC Lahti on ollut pieness? suvantovaiheessa viimeiset ottelut. Lahdella on takanaan kuusi voitotonta ottelua. Viime lauantaina Lahti sai pidetty? oman p??ns? puhtaana AC Oulua vastaan, mutta hy?kk?ysp??ss? joukkue ei kyennyt iskem??n tarvittavaa osumaa paineesta huolimatta. Sit? lahtelaiset l?htev?t Kotkaan korjaamaan.

Kotkaan Lahti matkaa hakemaan voittoa. Kokoonpanosta ovat varmasti sivussa pienen kolhun saanut Javi Hervás, Henri Eninful, Pyry Lampinen ja Viljami Isotalo. Lis?ksi Teemu Penninkangas k?rsii pelikieltoa korttitilin t?yttymisen vuoksi. Vaikka poissaolijoiden lista on j?lleen kasvanut, saa p??valmentaja Ilir Zeneli silti kilpailukykyisen nipun mukaansa Kotkaan. Zeneli tiedostaa, ett? vastustaja on saanut lis?virtaa valmentajanvaihdoksesta.

– L?hdemme parantamaan edellisest? ottelusta. Saimme pidetty? oman maalimme puhtaana ja puolustuspeli oli hyv??. Nyt meid?n pit?? saada maalipaikoista laitettua pallo sis??n. Kotka on uudistunut ja heill? on hyv? draivi. Meid?n pit?? pysty? vastaamaan siihen. Meid?n p??painomme on silti oma tekemisemme, Zeneli alleviivaa lahtelaisten sivuilla.

Erotuomari: Munukka Antti
AET 1: Valjakka Turkka
AET 2: De Casseres Christian
4.ET: H?nninen Niko

KTP - FC Lahti Arto Tolsa Areenalla keskiviikkona 22.9. klo 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

L?hde: KTP:n ja FC Lahden verkkosivut
Lis?? uutisia
性XXXX欧美老妇胖老太视频_婷婷五月深爱憿情网六月综合_亚洲日韩久久综合中文字幕_少妇推油大尺度在线播放集锦