FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 20.9.2021

Ykk?sen jatkosarjojen otteluohjelmat julkaistu

Ykk?sen jatkosarjojen otteluohjelmat julkaistu

RoPS l?htee piikkipaikalta Ylemp??n jatkosarjaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Miesten Ykk?sen kaksinkertainen runkosarja p??ttyi eilen sunnuntaina.

Joukkueet jaettiin sarjasijoitusten perusteella Ylemp??n jatkosarjaan (runkosarjassa sijat 1–6 ) ja Alempaan jatkosarjaan (sijat 7–12), joissa pelataan yksinkertainen sarja. Jatkosarjoja pelataan jatkumona runkosarjalle, jolloin runkosarjassa saadut pisteet ja maalit seuraavat mukana sellaisenaan jatkosarjoihin ilman muutoksia.

Ylemm?ss? jatkosarjassa joukkueet sijoittuvat kokonaiskilpailussa sijoille 1–6 ja Alemmassa jatkosarjassa sijoille 7–12 riippumatta lopullisista pisteist?, jotka on saatu jatkosarjoissa. Ylemm?n jatkosarjan p??tytty?, kilpailun voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan kaudeksi 2022. Toiseksi sijoittunut menee suoraan liigakarsintaan. Ykk?sess? 10., 11. ja 12. sijalle sijoittuneet joukkueet putoavat suoraan Kakkoseen kaudelle 2022.

Linkit otteluohjelmiin l?ytyv?t Palloliiton verkkosivuilta.

Lis?? uutisia
性XXXX欧美老妇胖老太视频_婷婷五月深爱憿情网六月综合_亚洲日韩久久综合中文字幕_少妇推油大尺度在线播放集锦