FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 20.9.2021

Pikkuhuuhkajat nimetty lokakuun maaotteluihin

Pikkuhuuhkajat nimetty lokakuun maaotteluihin

Rasmus Leislahti on yksi Pikkuhuuhkajista. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue jatkaa EM-karsintaa lokakuussa. Pikkuhuuhkajat kohtaa Azerbaidzhanin Sumgayitissa perjantaina 8. lokakuuta kello 19:30 Suomen aikaa ja It?vallan Tampereella tiistaina 12. lokakuuta kello 19:30.

P??valmentaja Juha Malinen on nimennyt Pikkuhuuhkajien joukkueeseen kolme maalivahtia sek? 20 kentt?pelaajaa. Maanantaina 4. lokakuuta Helsingiss? kokoontuva ryhm? on miltei sama kuin syyskuun maaotteluissa, sill? uutena nimen? mukaan nimettiin vain Santeri V??n?nen. Lis?ksi Terry Ablade, joka joutui loukkaantumisen takia j?tt?m??n syyskuun maaottelut v?liin, on palannut pelikuntoon.

– Heti edellisen tapahtumamme j?lkeen oli selke??, ettei isompiin muutoksiin ole syyt?. Meill? on meneill??n hyv? prosessi. Terryn saaminen mukaan tuo hy?kk?yspeliimme entist? enemm?n kilpailua. Kaikilta vastustajajoukkueiltamme l?ytyy hyv? 9-paikan pelaaja – se on merkitt?v? pelipaikka koko joukkueen pelin kannalta, Malinen toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

– Santeri on palannut kentille hienosti loukkaantumisensa j?lkeen ja on ottanut isoa roolia HJK:ssa. H?n osoitti jo kev??n maajoukkueleirill?mme olevansa vahva kandidaatti keskikent?llemme. Kilpailu keskikent?ll?mme on ??rimm?isen kovaa – meill? on k?yt?nn?ss? kuusi pelaajaa, jotka kykenev?t pelaamaan siin?. Osa voidaan n?hd? muilla pelipaikoilla.

Lokakuun avausvastustaja Azerbaidzhan on aloittanut EM-karsinnat mollivoittoisesti. Joukkue k?rsi Kroatialle 2–0- ja It?vallalle 6–0-vierastappion. It?valta sen sijaan voitti kes?kuun karsinta-avauksessaan Viron 2–0, mutta k?rsi ennen Azerbaizhan-murskavoittoa 3–1-tappion Norjalle.

– Azerbaidzhan on hyvin ennakkoluuloton porukka, joka antaa vastustajalle painetta eritt?in aggressiivisesti. Joukkueella on selke? peli-identiteetti, ja meid?n t?ytyy olla t?ysin valmiina otteluun – muuten Azerbaidzhan osaa tehd? pelist? todella vaikean, Malinen toteaa.

– It?valta on lohkon parhaita joukkueita, mutta kuten Norja-pelin tulos osoittaa, It?valta on kaikkien muiden joukkueiden tapaan voitettavissa. Se pystyy mukautumaan erilaisiin pelitapoihin, ja joukkueen pelaajat ovat taitavia. Moni U21-ik?isist? pelaajista kolkuttelee jo A-maajoukkueen portteja.

Suomen joukkue:

Lucas Bergstr?m (mv) Chelsea FC
Rasmus Leislahti (mv) Ilves
Viljami Sinisalo (mv) Aston Villa FC
Terry Ablade Fulham FC
Oliver Antman FC Nordsj?lland
Pyry Hannola SJK
Juho Hyv?rinen FC Inter
Taneli H?m?l?inen KuPS
Daniel H?kans SJK
Jere Kallinen AC Oulu
Ville Koski FC Honka
Adam Marhiev FK Spartaks Jūrmala
Eetu M?mm? U.S. Lecce
Anthony Olusanya HJK
Matti Peltola HJK
Matias Rale FC Honka
Naatan Skytt? Toulouse FC
Anssi Suhonen Hamburger SV
Julius Tauriainen SC Freiburg
Robin Tihi AFC Eskilstuna
Matias Vainionp?? SJK
Santeri V??n?nen HJK
Leo Walta FC Nordsj?lland

Lis?? uutisia
性XXXX欧美老妇胖老太视频_婷婷五月深爱憿情网六月综合_亚洲日韩久久综合中文字幕_少妇推油大尺度在线播放集锦