FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 18.9.2021

"Tasapeli ei maistu" - pistejako pettymys FC Lahdelle

"Tasapeli ei maistu" - pistejako pettymys FC Lahdelle

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti tasasi pisteet lauantaina AC Oulun kanssa lukemin 0-0, eik? tulos Kuhnureita liiemmin tyydytt?nyt.

FC Lahden kapteeni Kari Arkivuo oli pettynyt tulokseen. H?n l?ysi lahtelaisten tehottomuuteen yhdeksi syyksi heikot viimeiset sy?t?t. Arkivuo kuitenkin korosti, ett? joukkueen kopissa ilmapiiri on vaisuista otteista huolimatta ollut hyv?.

– Tasapeli ei maistu, sill? l?hdimme hakemaan tietysti voittoa. Viimeistelymme ja viimeiset sy?tt?mme olivat t?n??n liian heikkoja. Hallitsimme peli?, mutta emme p??sseet tekem??n osumia. Kopissa on silti hyv? ilmapiiri ja joukkue haluaa yritt??.

- Nyt ei auta kuin voittaa seuraava peli. Mietit??n ensin t?m? peli ja suunnataan katseet sitten kohti keskiviikkoa, Arkivuo tiivisti.

FC Lahden p??valmentaja Ilir Zeneli oli kapteeninsa kanssa samoilla linjoilla. Pettymys paistoi k?skij?n kasvoilta ja puheesta. Zeneli oli kuitenkin ylpe? joukkueestaan, sill? kadoksissa ollut itseluottamus ja pelirohkeus l?ytyiv?t jo paremmin.

– Totta kai olen pettynyt. Olen ylpe? joukkueesta, ett? p??t eiv?t ole painuneet ja oma identiteetti alkaa j?lleen l?yty?. My?s rohkeutta oli enemm?n verrattuna edelliseen otteluun. Tekemisess?mme pit?? olla silti enemm?n laatua. Oulu oli vaarallinen, mutta pystyimme yht? tilannetta lukuun ottamatta pit?m??n heid?t poissa paikoilta.

- Olen pettynyt lopputulokseen, sill? l?hdemme aina voittamaan kotona. T?m?nlaiset pelit pit?? pysty? naulaamaan. Nyt hiotaan viimeistely? ja viimeisi? sy?tt?j? ennen seuraavaa ottelua, Zeneli summasi pettyneen?.

Seuraavaksi FC Lahti kohtaa vierasottelussa FC KTP:n keskiviikkona 22.9.

Lis?? uutisia
性XXXX欧美老妇胖老太视频_婷婷五月深爱憿情网六月综合_亚洲日韩久久综合中文字幕_少妇推油大尺度在线播放集锦