FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.36 // 7.9.2021

Huuhkajille tappio Ranskassa

Huuhkajille tappio Ranskassa

Urho Nissil? oli Huuhkajien avauskokoonpanossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomi joutui taipumaan Ranskalle MM-karsintaottelussa. Ranska voitti Lyonissa pelatun ottelun 2-0 (1-0).

Suomi oli ensimm?isell? puoliajalla pirte? ja sai alkupuolella luotua puolittaisia paikkoja. 24. minuutilla Ranska kuitenkin iski, kun hienon sy?tt?kuvion p??tteeksi Antoine Griezmann viimeisteli tyylikk??sti johtomaalin.

Toisen puoliajan alussa Ranska iski toistamiseen ja Griezmann oli j?lleen asialla. Atletico Madridin hy?kk??j?t?hti ohitti Lukas Hradeckyn pienest? kulmasta.

Toisen maalin j?lkeen Ranska kontrolloi ottelua eik? Suomi saanut luotua kunnon paikkoja. L?himm?ksi Suomi p??si 87. minuutilla, kun Teemu Pukki katkaisi ranskalaispelaajan sy?t?n rangaistusalueella, mutta h?net kaadettiin ennen kuin h?n ehti saada laukausta aikaiseksi. Erotuomari ei n?hnyt tilanteessa rikett?.

Suomen EM-karsinnat jatkuvat lokakuussa kahdella ottelulla. 9.10. Ukraina vierailee Helsingiss? ja 12.10. Suomi k?y Kazakstanissa.

Huuhkajien kokoonpano:
Lukas Hradecky, Nikolai Alho (81. Jukka Raitala), Leo V?is?nen, Paulus Arajuuri, Daniel O'Shaughnessy, Jere Uronen (63. Pyry Soiri), Urho Nissil? (73. Kaan Kairinen), Rasmus Schüller (63. Onni Valakari), Glen Kamara, Joel Pohjanpalo (73. Fredrik Jensen), Teemu Pukki

Lis?? uutisia
性XXXX欧美老妇胖老太视频_婷婷五月深爱憿情网六月综合_亚洲日韩久久综合中文字幕_少妇推油大尺度在线播放集锦